Thursday, December 21, 2017



Antonyms Set-7

71. Dainty-

a) Splendid                             b) Aggressive

c) Vigorous                            d) Towering

72. Nimble-

a) Giant                                 b) Clumsy

c) Quick                                d) Frank

73. Vivacious-

a) Quarrelsome                      b) Sober

c) Notorious                           d) Drunken

74. Confess-

a) Deny                                  b) Refuse

c) Contest                              d) Contend

75. Infallible-

a) Erring                                b) Untrustworthy

c) Dubious                            d) Unreliable

76. Gather-

a) Separate                           b) Suspend

c) Scatter                              d) Spend

77. Exact-

a) Depreciate                       b) Ennoble

c) Glorify                            d) Simplify

78. Hoard-

a) Deposit                           b) Supply

c) Satisfy                            d) Accumulate

79. Disingenuous-

a) Industrious                      b) Cumbersome

c) Slothful                           d) Naive

80. Effete-

a) Strong                             b) Adamant

c) Bold                               d) Courageous



Answers:- 71. c)  72. b)  73. c)  74. a)  75. c)  76. c)  77. a)  78. b)  79. d)  80. a)
              


0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts