Saturday, September 16, 2017

Synonyms Set-5

Posted by Gyan Parchar on 7:54:00 AM in | No comments

Synonyms Set-5

51. Pressed-

a) Stressed                             b) Urged

c) Demanded                         d) Emphasised

52. Taciturnity-

a) Violence                            b) Insolence

c) Prudence                           d) Silence

53. Ingenuous-

a) Active                               b) Frank

c) Skillful                              d) Smart

54. Promulgate-                    

a) Proclaim                          b) Inform

c) Promote                           d) Enforce

55. Insidious-

a) Slow                                b) Treacherous

c) Pessimistic                      d) Unfortunate

56. Absolute-

a) Reasonable                     b) Narrow

c) Limitless                        d) Reliable

57. Glitzy-

a) Glamorous                    b) Boring

c) Interesting                     d) Serious

58. Venality-

a) Hope                             b) Sacrifice

c) Respect                         d) Corruption

59. Wary-

a) Tired                             b) Distorted

c) Vigilant                         d) Sad

60. Pique-

a) Subdue                          b) Irritate

c) Repent                          d) Request



Answers:- 51.  b) 52.  c) 53.  b) 54.  a) 55.  b) 56.  c) 57.  a) 58.  b) 59. c) 60.  d)

    


0 comments :

Post a Comment