Sunday, September 10, 2017


Synonyms Set-2

16. Elicit- 

a) Induce                  b) Extract

c) Divulge                d) Instil

17. Gravid-

a)  Formidable         b) Bitter

c) Pregnant              d) Solemn

18. Dud-

a) Failure                 b) Foolishness

c) Sickness              d) Draw

19. Portray-

a) Communicate      b) Paint

c) Express                d) Draw

20. Invidious-

a) Weak                   b) Unpopular

c) Flourishing         d) Straving

21. ADEPT-

a) Intelligent           b) Sufficient

c) Proficient           d) Professional

22. Lurid-

a) Happy                b) Abundant

c) Bright                d) Shocking

23. Buff-

a) Slave                 b) Enthusiast

c) Clown               d) Simpleton

24. Bluster-

a) Abuse                b) Tolerate

c) Suffer                d) Boast

25. Preen-

a) Redeem             b) Groom

c) Ponder              d) Prick

26. Brash-

a) Slow                 b) Cultured

c) Aggressive       d) Humble

27. Admonition-

a) Warning           b) Pardon

c) Amazement     d) Award

28. Onerous-

a) Difficult          b) Awesome

c) Burdensome   d) Dutiful

29. Applaud-

a) Flatter             b) Pray

c) Praise            d) Request

30. Festal-

a) Serious        b) Sad

c) Merry          d) Noisy


Answer:- 16.  b) 17.  c) 18.  a) 19.  d) 20.  b)  21.  c)  22.  c)  23.  d) 24.  b) 25.  b)  26.  c) 27.  a) 28.  d)  29.  c)  30.  c)          

0 comments:

Post a Comment

Gyan Parchar Followers

Contact Us

Name

Email *

Message *

CNET News.com Feed Technology News

Google+ Followers

Popular Posts

Follow on Facebook