Sunday, December 24, 2017



Antonyms Set-8

81. Provocation-

a) Destruction                                     b) Peace

c) Pacification                                     d) Vocation

82. Succumb-

a) Curb                                                b) Resist

c) Injure                                              d) Shoot

83. Justify-

a) Accuse                                            b) Inuriate

c) Absolve                                          d) Vindicate

84. Erratic-

a) Reliable                                          b) Right

c) Punctual                                         d) Free

85. Criticise-

a) Judge                                             b) Appreciate

c) Flatter                                            d) Analyse

86. Monologue-

a) Dialogue                                         b) Prologue

c) Epilogue                                         d) Catalogue

87. Catholic-

a) Rigid                                              b) Orthodox

c) Strict                                              d) Narrow-minded

88. Chide-

a) Praise                                             b) Fear

c) Criticise                                         d) Flatter

89. Uncouth-

a) Crude                                             b) Awkward

c) Courteous                                      d) Refined

90. Haggard-

a) Voluptuous                                     b) Animated

c) Robust                                           d) Hearty





Answers:- 81. c)  82. b)  83. a)  84. a)  85. b)  86. a)  87. d)  88. a)  89. c)  90. b) 



0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts