Thursday, September 14, 2017

Synonyms Set-3

Posted by Gyan Parchar on 11:06:00 PM in | No comments

Synonyms Set-3

31. Asperity-

a) Harshness                             b) Hope

c) Slander                                 d) Trouble

32. Concise-

a) Strong                                  b) Solid

c) Brief                                    d) Small

33. Traduce-

a) Harden                                 b) Force

c) Build                                    d) Betray

34. Infernal-

a) Hateful                                 b) Exciting

c) Devilish                               d) Damaging

35. Equivocal-

a) Quarrelsome                        b) Feasible

c) Ambiguous                          d) Reasonable

36. Obfuscate-

a) Compete                              b) Confuse

c) Remove                               d) Push

37. Reprisal-

a) Appreciation                        b) Retaliation

c) Assessment                          d) Cpmpensation

38. Wilt-

a) Collapse                               b) Strike

c) Challenge                             d) Warn

39. Handsome-

a) Noble                                  b) Gentle

c) Good-looking                     d) Polite

40. Nincompoop-

a) Joker                                   b) Trader

c) Magician                             d) Polite


Answer:-  31.   a)  32.  c) 33.  d)  34.  c)  35.  c) 36.  b)  37.  b) 38.  a) 39.  c) 40.  d)

0 comments :

Post a Comment