Tuesday, December 19, 2017


Antonyms Set-6


51. Compact-

a) Shattered                            b) Enlarged

c) Spread                                d) Diffused

52. Host-

a) Accomplice                       b) Enlarged

c) Spread                               d)  Diffused

53. Vigour-

a) Failure                              b) Neligence

c) Frailty                               d) Health

54. Cajole-

a) Dissuade                           b) Detract

c) Disclose                            d) Confide

55. Paternity-

a) Posterity                            b) Successors

c) Offspring                           d) Ancestors

56. Boorish-

a) Handsome                         b) Happy

c) Quite                                 d) Genteel

57. Benign-

a) Gracious                            b) Sninster

c) Novel                                 d) Humane

58. Deviate-

a) Follow                                b) Locate

c) Break                                  d) Concentrate

59. Amplify-

a) Mummify                           b) Shock

c) Curtail                                d) Embalm

60. Sparse-

a) Expensive                          b) Heavy

c) Scattered                            d) Lavish





Answers:- 51. b)  52. d)  53. c)  54. d)  55. c)  56. d)  57. b)  58. a)  59. c)  60. d)


0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts