Thursday, September 14, 2017

Synonyms Set-4

Posted by Gyan Parchar on 11:25:00 PM in | No comments

Synonyms Set-4

41. Convened-

a) Summoned                           b) Collected

c) Associated                           d) Ended

42. Addle-

a) Soar                                     b) Strike

c) Stop                                     d) Confuse

43. Explicit-

a) Clear                                    b) Exciting       

c) Precise                                 d) Refined

44. Paramour-

a) Lover                                   b) Companion

c) Friend                                  d) Rival

45. Refectory-

a) Dining Room                       b) Parlour

c) Living Room                       d) Restaurant  

46. Assent-

a) Compromise                        b) Judgement

c) Agreement                           d) Expression

47. Baffle-

a) Tease                                    b) Trick

c) Puzzle                                  d) Hoodwink

48. Confidential-

a) Hidden                                 b) Private

c) Trusted                                 d) Secret

49. Loathe-

a) Abuse                                   b) Hurt

c) Repel                                    d) Detest

50. Vendetta-

a) Proposal                               b) Feud

c) Revenge                               d) Compromise

Answers:-  41.  a) 42.  d) 43.  a) 44.  a) 45.  a)  46.  c) 47.  c) 48.  d) 49.  d) 50.  c)

0 comments :

Post a Comment