Tuesday, December 26, 2017



Antonyms Set-12

121. Rescue-

a) Extricate                                                  b) Waver

c) Bind                                                         d) Desert

122. Agony-

a) Pleasure                                                   b) Bliss

c) Ecstasy                                                    d) Fear

123. Requisite-

a) Dispensable                                             b) Random

c) Inappropriate                                           d) Chaotic

124. Ostentatious-

a) Awkward                                                  b) Bankrupt

c) Ignorant                                                    d) Upretentious

125. Problem-

a) Reply                                                        b) Solution

c) Answer                                                     d) Resolution

126. Execrate-

a) Care                                                          b) Praise

c) Love                                                         d) Bless

127. Moderate-

a) Radical                                                      b) Revolutionary

c) Nihilist                                                      d) Anarchist

128. Punctilious-

a) Irregular                                                    b) Fussy

c) Careless                                                    d) Curious

129. Capricious-

a) Fixed                                                         b) Solid

c) Firm                                                           d) Reliable

130. Capricious-

a) Fixed                                                         b) Brazen

c) Wanton                                                      d) Unblushing



Answers:- 121. d)  122. c) 123. a)  124. d)  125. b)  126. d)  127. c)  128. c)  129. d)  130. b)



0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts