Monday, December 25, 2017





Antonyms-set-11

111. Derogatory-

a) Immediate                                        b) Praising

c) Opinionated                                     d) Roguish

112. Balmy-

a) Hard                                                 b) Genuine

c) Mild                                                 d) Fragrant

113. Turbid-

a) Easy                                                  b) Hazy

c) Clear                                                 d) Distinct

114. Obfuscate-

a) Simplify                                            b) Explain

c) Describe                                            d) Clarify

115. Beguile-

a) Persuade                                            b) Cheat

c) Flatter                                                d) Smile

116. Hamstring-

a) Strengthen                                         b) Enlarge

c) Stimulate                                           d) Awaken

117. Sceptical-

a) Inquisitive                                         b) Hopeful

c) Indicative                                          d) Intuitive

118. Destiny-

a) Vulnerability                                     b) Chance

c) Self-Dependence                               d) Fate

119. Perdition-

a) Excitement                                         b) Reward

c) Inspiration                                          d) Salvation

120. Shame-

a) Glorify                                                b) Exalt

c) Dignify                                               d) Enshrine




Answers:- 111. b)  112. a)  113. c)  114. d)  115. a)  116. a)  117. b)  118. c)  119. d)  120.  b)



0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts