Tuesday, December 26, 2017


 Antonyms Set-13

131. Flagitious-

a) Frivolous                                            b) Ignorant

c) Vapid                                                  d) Innocent

132. Benevolence-

a) Contempt                                            b) Malevolence

c) Hatred                                                 d) Derision

133. Knack-

a) Dullness                                              b) Balance

c) Talent                                                  d) Dexterity

134. Celibate-

a) Profligate                                            b) Reprobate

c) Extravagant                                        d) Prodigal

135. Dither-

a) Cry                                                      b) Refer

c) Decide                                                d) Defer

136. Consolidate-

a) Isolate                                               b) Weaken

c) Divide                                               d) Identify

137. Insolent-

a) Agreeable                                         b) Coward

c) Polite                                                d) Considerate

138. Liability-

a) Assumption                                      b) Exemption

c) Consumption                                    d) Presumtion

139. Convene-

a) Concel                                              b) Adjourn

c) Dissolve                                           d) Postpone

140. Dim-

a) Bright                                               b) Understandable

c) Loud                                                 d) Clear




Answers:- 131. d)  132. b)  133. a)  134. b)  135. c)  136. b)  137. c)  138. b)  139. a)  140. a) 






0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts