Thursday, October 12, 2017



Synonyms Set-12

121. Surfeit-

a) Satiate                                                   b) Pass

c) Confiscate                                             d) Delegate

122. Dogma-

a) Possibility                                             b) Feeling

c) Tenet                                                     d) Doubt

123. Zany-

a) Magician                                               b) Pet

c) Thief                                                      d) Clown

124. Languish-

a) Condemn                                               b) Condone

c) Console                                                  d) Decline

125. Rakish-

a) Frivolous                                                b) Immoral

c) Aggressive                                             d) Childish

126. Diligent-

a) Industrious                                             b) Intelligent

c) Modest                                                   d) Energetic

127. Ricochet-

a) Spare                                                       b) Turn Down

c) Ride                                                         d) Rebound

128. Lapidary-

a) High-sounding                                         b) Abusive

c) Dignified                                                  d) Harmful

129. Moving-

a) Turning                                                     b) Shifting

c) Toying                                                       d) Talking

130. Mordant-

a) Mild                                                          b) Sarcastic

c) Festering                                                   d) Depressed


Answers:- 121.  a) 122.  c)  123.  c) 124.  d) 125.  b) 126.  a) 127.  d) 128.  c) 129.  b) 130.  b)  




0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts