Sunday, October 22, 2017


Synonyms Set-13

131. Foment-

a) Incite                                    b) Restrict

c) Rectify                                 d) Pacify

132. Daub-

a) Publish                                b) Advertise

c) Paint                                    d) Propagate

133. Consolidate-

a) Contrive                               b) Connive

c) Unite                                    d) Conspire

134. Bawdy-

a) Crude                                   b) Vulgar

c) Proud                                   d) Arrogant

135. Jeer-

a) Inspire                                  b) Enjoy

c) Encourage                            d) Ridicule

136. Cognoscente-

a) Speculator                            b) Teacher

c) Critic                                    d) Preacher

137. Buff-

a) Polish                                   b) Insult

c) Injure                                   d) Sweep

138. Fanciful-

a) Unreal                                  b) Faithful

c) Glorious                               d) Eccentric

139. Avaricious-

a) Abundant                             b) Envious

c) Greedy                                 d) Unwilling

140. Bizarre-

a) Happy                                  b) Grotesque

c) Refined                                d) Boisterous



Answers:- 131.  a) 132.  c) 133.  c) 134.  b) 135.  d) 136.  c) 137.  a) 138.  a)  139.  c) 140.  b)   


0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts