Thursday, October 12, 2017


Synonyms Set-11

111. Convivial-

a) Jovial                                       b) Solitary

c) Aloof                                       d) Crowded

112. Acuity-

a) Sullen                                      b) Dullness

c) Sordid                                      d) Sharpness

113. Celerity-

a) Insincerity                               b) Quickness

c) Illusion                                    d) Innocence

114. Insolent-

a) Nervous                                   b) Rude

c) Proud                                       d) Assertive

115. Inspire-

a) Compel                                     b) Persuade

c) Infuse                                        d) Encourage

116. Extravagant-

a) Proud                                        b) Expensive

c) Wasteful                                    d) Reckless

117. Inebriate-

a) Drunken                                     b) Unsteady

c) Stupefied                                    d) Dreamy

118. Proscribe-

a) Recommend                               b) Allow

c) Advance                                     d) Banish

119. Egregious-

a) Progressive                                  b) Superficial

c) Exceptional                                 d) Cowardly

120. Abbreviate-

a) Shorten                                        b) Enlarge

c) Decrease                                      d) Change


Answers:- 111.  a) 112.  d) 113.  b) 114.  b) 115.  d) 116.  c) 117.  a) 118.  d) 119.  c) 120.  c)      

0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts