Sunday, October 08, 2017


Synonyms Set-10


101. Magnanimous-

a) Loyal                                                     b) Generous

c) Kind                                                      d) Loving

102. Jovial-

a) Merry                                                   b) Funny

c) Smart                                                   d) Triumphant

103. Excerpt-

a) Extract                                                 b) Invitaion

c) Debate                                                 d) Speech

104. Eradicate-

a) Complicate                                          b) Indicate

c) Dedicate                                              d) Eliminate

105. Ostentatious-

a) Noisy                                                  b) Talkative

c) Showy                                                d) Wealthy

106. Enervate-

a) Energise                                             b) Lure

c) Weaken                                              d) Calm

107. Contrite-

a) Repentant                                          b) Shy

c) Uncertain                                          d) Serious

108. Timid-

a) Cowardly                                         b) Plucky

c) Veteran                                            d) Fearful

109. Tutelage-

a) Perfection                                        b) Dejection

c) Rejection                                         d) Protection

110. Botch-

a) Borrow                                            b) Promote

c) Collect                                             d) Bungle


Answers:-  101.  b)  102.   a) 103.  a) 104.  d) 105.  c) 106.  c) 107.  a) 108.  a) 109.  d) 110.  d)  

0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts