Friday, October 06, 2017


Synonyms Set-9

91. Denounce-

a) Lower in quality                                            b) Influence easily

c) Talk insincerely                                             d) Talk publicly against

92. Rap-

a) Transfer                                                         b) Criticise

c) Advise                                                           d) Participate

93. Abstemious-

a) Moderate                                                       b) Proud

c) Excessive                                                      d) Rustic

94. Exclusive-

a) Extensive                                                      b) Sole

c) External                                                        d) Excessive

95. Specious-

a) Insincere                                                        b) Sharp

c) Sweet                                                             d) Tasteful

96. Mellifluous-

a) Stupid                                                             b) Stale

c) Sweet                                                              d) Tasteful

97. Blithe-

a) Other worldly                                                 b) Giddy

c) Graceful                                                          d) Joyous

98. Synthetic-

a) Scientific                                                        b) Fake

c) Artificial                                                         d) Superficial

99. Juvenile-

a) Childish                                                          b) Tedious

c) Humorous                                                       d) Pious

100. Magnanimous-

a) Loyal                                                              b) Imitation

c) Genuine                                                          d) Original




Answers:- 91.  d) 92.  b) 93.  a) 94.  b) 95.  a) 96.  c) 97.  d) 98.  c) 99.  a) 100. b)                                              

0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts