Sunday, December 24, 2017


Antonyms Set-9

91. Nugatory-

a) Voluptuous                                 b) Slender

c) Valuable                                     d) Worthless

92. Boisterous-

a) Calm                                          b) Comfortable

c) Good                                          d) Happy

93. Evident-

a) Suspected                                   b) Disagreed

c) Doubtful                                     d) Unimportant

94. Destroy-

a) Invent                                          b) Make

c) Produce                                       d) Create

95. Establish-

a) Disrupt                                        b) Uproot

c) Corrode                                       d) Negate

96. Religious-

a) Atheistic                                     b) Immoral

c) Secular                                       d) Sinful

97. Reprisal-

a) Relief                                         b) Forgiveness

c) Exemption                                 d) Relaxation

98. Discrepancy-

a) Variance                                    b) Inappropriate

c) Consistency                              d) Inconsistency

99. Friend-

a) Rival                                         b) Acuaintance

c) Foe                                            d) Competitor

100. Diverge-

a) Repulse                                     b) Converge

c) Resurge                                     d) Constrict



Answers:- 91. c)  92. a)  93. c)  94. d)  95. b)  96. c)  97. b)  98. c)  99. c)  100. b)        




0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts