Tuesday, September 19, 2017


Synonyms Set-6

61. Icon-

a) Monument                                    b) Memorial

c) Painting                                        d) Statue

62. Hanker-

a) Denounce                                     b) Debar

c) Renounce                                     d) Desire

63. Condone-

a) Bring together                              b) Pardon

c) Surround                                      d) Contribute

64. Indolence-

a) Leniency                                      b) Relaxation

c) Laziness                                       d) Stagnation

65. Accentuated-

a) Projected                                     b) Exhibited

c) Sharpened                                   d) Mitigated

66. Disrupt-

a) Deny                                            b) Refuse

c) Break                                           d) Join

67. Sumptuous-

a) Lavish                                         b) Fancy

c) Meagre                                        d) Irritable

68. Latent-

a) Prompt                                        b) Lethargic

c) Apparent                                     d) Concealed

69. Numinous-

a) Dull                                             b) Awful

c) Bright                                          d) Dark

70. Stupid-

a) Silly                                          b) Disobedient

c) Insane                                       d) Incapable


Answers:-  61.  c)  62.  d) 63.  b) 64.  c) 65.  d) 66.  c) 67.   a) 68.  d) 69.  b) 70.  a)         


0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts