Monday, October 02, 2017


Synonyms Set-7

71. Groggy-

a) Unsteady                                               b) Sensible

c) Sensitive                                               d) Pensive

72. Vie-

a) Hesitate                                                 b) Compete

c) Refuse                                                   d) Shrink

73. Console-

a) Sympathise                                           b) Share

c) Style                                                     d) Assist

74. Genesis-

a) Relevant                                              b) Beginning

c) Style                                                    d) Movement

75. Sultry-

a) Unpleasant                                         b) Ill-Smelling

c) Impure                                               d) Hot and oppressive

76. Hedge-

a) Tired                                                 b) Injure

c) Evade                                               d) Harm

77. Wan-

a) Tired                                                 b) Strong

c) Cheerful                                           d) Unhappy

78. Nugatory-

a) Worthless                                        b) Cheerful

c) Negative                                         d) Migratory

79. Aid-

a) Supervision                                   b) Co-Operation

c) Assistance                                     d) Disease

80. Deride-

a) Mock                                             b) Confuse

c) Shout                                             d) Snarl

Answers:-  71.  a)  72. b)  73. c)  74. b)  75. d)  76. c)  77. a)  78. a)  79. c)  80. a)          

0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts