Sunday, December 17, 2017



Antonyms Set-5

41. Rear-

a) Front                              b) Foreground

c) Forehead                        d) Forward

42. Batty-

a) Prudent                          b) Sane

c) Cunning                         d) Cautious

43. Militant-

a) Religious                        b) Combative

c) Spiritual                          d) Pacifist

44. Pacify-

a) Insult                               b) Injure

c) Offend                             d) Aggravate

45. Sublime-

a) Strange                           b) Low

c) Ridiculous                      d) Mean

46. Antipathy-

a) Obedience                      b) Admiration

c) Agreement                     d) Foundness

47. Bliss-

a) Paradise                          b) Heaven

c) Misery                            d) Hapiiness

48. Euphonious-

a) Strident                          b) Lethargice

c) Literary                          d) Musical

49. Exterior-

a) Internal                           b) Inner

c) Interior                           d) Inward

50. Impound-

a) Release                           b) Srengthen

c) Generate                         d) Stimulate




Answers:-   51. b)  52. d)  53. c)  54. d)  55. c)  56. d)  57. b)  58. a)  59. c)  60. d)



0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts