Friday, December 15, 2017


Antonyms Set-4

31. Avoidance-

a) Possession b) Passion

c) Pursuit         d) Power

32. Evanescent-

a) Blooming b) Growing

c) Twinkling d) Teasing

33. Malicious-

a) Boastful b) Indifferent

c) Kind d) Generous

34. Official-

a)Domestic b) General

c) Public         d) Private

35. Holy-

a) Offensive b) Orthodox

c) Profane d) Obnoxious

36. Spurious-

a) False b) Genuine

c) Simple         d) Systematic

37. Lissome-

a) Ungainly b) Huge

c) Pungent d) Crude

38. Humble-

a) Dominant b) Proud

c) Despotic d) Pompous

39. Execrable-

a) Importable b) Acceptable

c) Desirable d) Irritable

40. Strident-

a) Stable         b) Pleasant

c) Musical d) Melodious






Answers:- 31. c)  32. a)  33. d)  34. d)  35. c)  36. b)  37. a)  38. b)  39. c)  40. b)




0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts