Wednesday, December 13, 2017


Antonyms Set-3

21. Discount-

a) Interest       b) Premium

c) Profit       d) Concession

22. Voluntary-

a) Ordered       b) Alternative

c) Compulsory       d) Essential

23. Onerous-

a) Straight forward       b) Easy

c) Complex       d) Plain

24. Knowledge-

a) Ignorance       b) Illiteracy

c) Foolishness       d) Backwardness

25. Degenerate-

a) Create                b) Progress

c) Restore        d) Reproduce

26. Nadir-

a) Progress         b) Liberty

c) Zenith                 d) Modernity

27. Wreck-

a) Make                 b) Build

c) Restore         d) Relieve

28. Deliberate-

a) Premeditated b) Sparking

c) Methodical d) Impulsive

29. Flaccid-

a) Upright b) Taut

c) Uneven d) Tough

30. Foreigner-

a) National b) Stranger

c) Native         d) Alien






Answers:- 21. b)  22. c)  23. b)  24. c)  24. a)  25. b)  26. c)  27. c)  28. d)  29. b)  30. c)
                                               



0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts