Sunday, December 10, 2017



Antonyms Set-2

11. Abhorrence-

a) Aversion                        b) Liking

c) Appreciation                 d) Fear

12. Parsimonious-

a) Generous                        b) Frugal

c) Crude                             d) Stingy

13. Dearth-

a) Extravagance                  b) Scarcity

c) Abundance                     d) Sufficiency

14. Base-

a) Roof                               b) Height

c) Top                                 d) Climax

15. Dissuade-

a) Incite                             b) Persuade

c) Advise                           d) Instigate

16. Naive-

a) Cunning                         b) Wealthy

c) Sophisticated                 d) Complicated

17. Moist-

a) Parched                          b) Dry

c) Hard                               d) Crisp

18. Anathematise-

a) Radiate                          b) Regulate

c) Deceive                         d) Bless

19. Despondency-

a) Humility                        b) Pleasure

c) Cheerfulness                 d) Excitement

20. Miserly-

a) Liberal                           b) Spendthrift

c) Charitable                      d) Generous




Answers:- 11. b)  12. a)  13. c)  14. c)  15. b)  16. c)  17. b)  18. d)  19. c)  20. d) 

                 


0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts