Tuesday, October 03, 2017


Synonyms Set-8

81. Savvy-

a) Deform                                           b) Understand

c) destroy                                            d) Taste

82. Commiserate-

a) Sympathise                                     b) Placate

c) Commemorate                               d) Consecrate

83. Rein-

a) Overcome                                       b) Fling

c) Control                                           d) Pour

84. Gooey-

a) Evasive                                          b) Sentimental

c) Ideal                                               d) Realistic

85. Foray-

a) Indulgence                                     b) Raid

c) Repentance                                    d) Pilgrimage

86. Stridency-

a) Harshness                                      b) Flippancy

c) Stress                                             d) Consistency

87. Drowsy-

a) Soothing                                         b) Lazy

c) Exhausted                                       d) Sleepy

88. Lissome-

a) Deceptive                                        b) Dull

c) Quick                                               d) Slow

89. Gaffe-

a) Competition                                    b) Blunder

c) Compulsion                                    d) Viture

90. Intimidate-

a) Harass                                            b) Bluff

c) Frighten                                         d Hint

Answers:- 81.  b) 82.  a) 83.  c) 84.  b) 85.  b) 86.  a) 87.  d) 88.  c)  89.  b) 90.  c)  



0 comments:

Post a Comment

Follow Me Here

Contact Form

Name

Email *

Message *

Google+ Followers

Popular Posts