Thursday, November 30, 2017



Antonyms Set-1

1. Minor-

a) Heavy                                b) Tall

c) Major                                d) Big

2. Luscious-

a) Dry                                    b) Sour

c) Ugly                                  d) State

3. Ameliorate-

a) Lessen                               b) Hasten

c) Expedite                            d) Worsen

4. Gorgeous-

a) Desperate                          b) Plain

c) Fashionable                      d) Sumptous

5. Former-

a) Subsequent                       b) Later

c) Resultant                          d) Latter

6. Impervious-

a) Penetrable                        b) Hidden

c) Tolerable                          d) Gentle

7. Appropriate-

a) Unskilled                          b) Unsuitable

c) Unqualified                      d) Unable

8. Abdicate-

a) Claim                               b) Snatch

c) Plunder                            d) Seize

9. Deceit-

a) Reality                             b) Trust

c) Truthfulness                    d) Fact

10. Violent-

a) Tame                                b) Humble

c) Gentle                              d) Harmless





Answers:- 1.  c) 2.  b)  3. d)  4. b)  5. d)  6. a)  7. b)  8. a)  9. c)  10. c)




Download Antonyms All Sets
Antonyms-Set 1 Antonyms-Set 2
Antonyms-Set 3












Wednesday, November 29, 2017

Download General English All Topics
Synonyms Antonyms














Gyan Parchar Followers

Contact Us

Name

Email *

Message *

CNET News.com Feed Technology News

Google+ Followers

Popular Posts

Follow on Facebook